De Speld & Kakhiel voor Comedy Central

The Office, volgens velen de grappigste serie ooit gemaakt, is terug op de Nederlandse televisie. Comedy Central zette de humor van De Speld en Kakhiel in om Nederland te laten weten dat The Office terug is op hun zender.

De serie is door de jaren heen een groot succes geworden door de fantastische cast, iconische scenes, herkenbare kantoorsituaties en typetjes. Daarom schreef Kakhiel ‘7 herkenbare stereotypes uit The Office die je op ieder kantoor tegen het lijft loopt’, want op elk kantoor loopt wel een ‘Dwight’ rond toch?

De Speld koos ervoor om in te gaan op een van de meest iconische scenes uit de serie: de kantoorbrand scène. In deze scène krijgt de manager, Michael Scott, het voor elkaar dat eigenlijk iedereen in paniek raakt. Dus daarom vroeg De Speld aan Michael Scott: wat te doen bij een kantoorbrand? Gezien de vele likes en reacties was het artikel een groot succes en kunnen veel mensen niet wachten om Michael Scott en zijn collega’s weer aan het werk te zien.

Comedy Central zet de komende maanden de humor en het bereik van ons netwerk vaker in om series te promoten. Stay tuned!

Vorige
Vorige

Hey! Ik ben Ruben en sinds februari loop ik stage bij De Speld.

Volgende
Volgende

Hoi, ik ben Kari (Karin zonder N)!