Hi, ik ben Arie en ik ga hier mijn relatie beëindigen

We hadden het goed, maar na al die jaren hoop ik het toch echt dit jaar uit te maken met mijn lief van de laatste jaren, Communicatie & MultiMedia Design. Er is geen betere plek om dat hier te doen, bij De Speld.

Tijdens onze relatie heb ik een affaire gehad met de reclamewereld, waar ik als Concept Creatief bij De Combinatie Van Factoren met mooie, grote merken in de retail heb gewerkt. Deze affaire heeft bijna 1,5 jaar geduurd, maar CMD kon het niet meer aan, onze relatie stond op springen. Er rest mij nu alleen nog maar af te studeren, waarna ik mijn lief nooit meer zal gaan zien, sad.

De Speld laat mij iedere dag een aantal keer ongevraagd lachen. Om iets terug te doen, offer ik een half jaar van mijn leven op om samen met de gezellige, grappige en getalenteerde mensen van De Speld iets moois op te bouwen. Ik ga alleen niet vertellen wat. Misschien vertel ik het je, als je mij tegen komt tijdens mijn dagelijkse treinreis vanuit Utrecht naar Amsterdam. Of als je mij mailt, op arie@speld.nl

Vorige
Vorige

Jerome in podcast Zigt op Marketing

Volgende
Volgende

Hi! Ik ben Jens en sinds februari ben ik de nieuwe stagiair bij De Speld